34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportTenisRomânia a rămas fără reprezentante pe tabloul de simplu de la Roland...

România a rămas fără reprezentante pe tabloul de simplu de la Roland Garros

România a rămas fără reprezentante pe tabloul principal de la Roland Garos, după ce Ana Bogdan a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 7-5, 6-2, sâmbătă seara, în runda a treia. Anterior, Irina Begu fusese eliminată de franțuzoaica Varvara Graceva, locul 88 mondial, scor 7-5, 6-3.

Ana Bogdan (31 ani, 64 WTA), care a egalat cel mai bun rezultat al său la Roland Garros (2021), s-a înclinat sâmbătă, după o oră şi 34 de minute. Elina Svitolina (29 ani, 19 WTA) a fost superioară la capitolul winners, 28-19, dar a făcut şi mai puţine erori neforţate, 21-25.

Pentru evoluția de pe zgura pariziană, Ana Bogdan va primi un cec de 158.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, Irina Begu a fost învinsă de sportiva franceză Varvara Graceva, locul 88 mondial, scor 7-5, 6-3. Meciul a durat o oră şi 33 de minute.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă