22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialSurprize pentru fanii „Game of Thrones”. Ce planuri are George R. R....

Surprize pentru fanii „Game of Thrones”. Ce planuri are George R. R. Martin

Autorul și coproducătorul executiv al serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, George R. R. Martin, va scrie un nou serial de science fiction, cu titlul „Captain Cosmos/ Căpitanul Cosmos”, informează contactmusic.com.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Scriitorul a semnat un contract de doi ani cu canalul de televiziune prin cablu HBO, același canal care a ecranizat „Game of Thrones”, pentru a face un nou serial, „Captain Cosmos”.

Show-ul va fi proiectat la „zorii televiziunii, în anul 1949” și va urmări un scriitor, tânăr vizionar, care creează o serie de science fiction, cu povești pe care nimeni altcineva nu ar îndrăzni să le spună.

Martin a avut ideea pentru noul serial în timp ce lucra la seria „Cântec de gheață și de foc”, în anul 2011, imediat după ce a fost publicată cartea „Un dans cu dragoni”.

Autorul a mai spus că speră să termine de scris romanul „The Winds of Winter” până în anul 2016, astfel încât premiera celui de-al șaselea sezon al serialului „Game of Thrones” să nu sufere întârzieri.

Citește și: FOTO. Robert Pattinson s-a logodit. Cine este aleasa

Sezonul cinci al serialului va avea premiera în 12 aprilie 2015.

În anii 1975 și 1980, George R. R. Martin, în vârstă de 66 de ani, a primit premii „Hugo” pentru „A Song for Lya” și „Sandkings”.

De asemenea, Martin a mai fost premiat cu „Nebula Award”, „Premiul Hugo pentru cea mai bună poveste scurtă”, „Premiul Bram Stoker”, „World Fantasy Award”, „Premio Ignotus” și „Locus Award”.

Revista „Time” l-a plasat în anul 2011 în „Time 100″, o listă a celor mai influenți oameni din lume.

Cele mai citite

Victor Ponta despre candidatura lui Ciolacu la președinție: Vor să-i rupă gâtul!

Victor Ponta, fost președinte al PSD și actual consilier al șefului PSD, îl avertizează pe Marcel Ciolacu că liderii PSD care îi cer să...

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro

Autoritățile au prins o femeie că a navigat cu o barcă pneumatică pe un țărm interzis după ce a postat chiar ea videoclipuri despre...

Bancuri cu “un scoțian a intrat într-un bar și…”, după Germania – Scoția 5 – 1

Probabil că toată lumea a auzit măcar un banc cu “un scoțian a intrat într-un bar…”. Iată câteva astfel de glumițe ce pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă