26.1 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăLifestyleUn influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro

Autoritățile au prins o femeie că a navigat cu o barcă pneumatică pe un țărm interzis după ce a postat chiar ea videoclipuri despre asta, notează The Guardian.

O influenceriță din Dubai a primit o amendă de 1.800 de euro pentru intrarea ilegală pe plaja rozalie din Sardinia, după ce a distribuit o serie de videoclipuri și fotografii ale escapadei sale pe rețelele de socializare.

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe țărmul Spiaggia Rosa, o plajă cunoscută pentru nisipul său roz pe micuța insulă sardă Budelli, aparent ignorând toate semnele de interdicție, conform rapoartelor din presa italiană.

Turiștii nu au voie să meargă pe plajă – de unde nisipul a fost adesea furat – și să înoate în mare, din anii ’90, dar pot vizita insula pe timp de zi cu barca și li se permite să meargă pe un traseu în spatele plajei.

Femeia, de origine braziliană și locuind în Dubai, a încărcat conținutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori.

Curând au identificat femeia în Dubai și i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru încălcarea interdicției și 1.500 de euro pentru sosirea cu o ambarcațiune care nu avea autorizație de acces pentru Budelli. Femeia a închiriat barca pneumatică și proprietarul companiei de închirieri nu știa că intenționează să o navigheze spre insulă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă