22 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăVictor Ponta despre candidatura lui Ciolacu la președinție: Vor să-i rupă gâtul!

Victor Ponta despre candidatura lui Ciolacu la președinție: Vor să-i rupă gâtul!

Victor Ponta, fost președinte al PSD și actual consilier al șefului PSD, îl avertizează pe Marcel Ciolacu că liderii PSD care îi cer să candideze la Președinție vor de fapt „să-i rupă gâtul”. Unul dintre aceștia este secretarul general Paul Stănescu, a transmis recent Victor Ponta la Antena 3.

„Eu sunt prieten cu Marcel Ciolacu și îi vreau binele. Aud o mulțime de ipocrizii, că e o cutumă că președintele PSD să candideze. Da! Că să își rupă gâtul, că de la Ion Iliescu nu a mai câștigat nimeni prezidențialele de la PSD. Cei care vin și spun vrem să candideze Geoană, Dancila, Ponta, mai apoi vin și îi rup gâtul când pierde.

Ar fi bine pentru Marcel Ciolacu să își ducă încă patru ani mandatul de premier. Ce va face el nu știu. PSD știe să guverneze foarte bine, mai ales că e haos făcut de Iohannis”, a mai declarat Ponta la Antena 3.

Unul dintre liderii PSD care insistă că Marcel Ciolacu să candideze pe Paul Stănescu.

„Părerea mea, părerea multor colegi cu care stau de vorba, adică nu eu singur spun lucrul asta, colegii mei spun, cu toți spunem lucrul asta – PSD va avea candidat la funcția prezidențială un membru al PSD. Cutumă partidului a fost că acest candidat să fie președintele partidului”, a afirmat Stănescu, înainte de reuniunea Consiliului Politic Național al PSD, care are loc la Sâmbătă de Sus.

El a adăugat că exclude varianta că PSD să îl susțînă la alegerile prezidențiale pe Mircea Geoană din poziția de candidat independent. ”Eu exclud acest lucru. Eu, că secretar general și membru al partidului, exclud acest lucru”, a afirmat el, adăugând că nu crede că o astfel de propunere va fi făcută în interiorul partidului.

Ciolacu a declarat ulterior că PSD își va stabili candidatul în cadrul unui congres care va avea loc în luna iulie.

Marcel Ciolacu e clar: “PSD va avea candidat la prezidențiale”

Într-un for statutar al Partidului Social Democrat, s-a decis că PSD va prezenta un candidat pentru funcția de președinte al României, a declarat sâmbătă prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Declarația a fost făcută de șeful Executivului la finalul vizitei sale la Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic ”Aurel Vlaicu” din Boboc, în cadrul evenimentului Boboc Air Show – BOBAS 2024.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă