24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialSurpriza s-a produs la Baia Mare

Surpriza s-a produs la Baia Mare

» Dacia Mioveni promoveaza in premiera in Liga I profitand de esecul Valcei pe terenul retrogradatei FC Baia Mare.

» Ion Viorel si-a implinit un vis vechi de sapte ani si a readus Gloria Buzau pe prima scena dupa doua decenii de absenta.

» U Cluj, Dacia Mioveni si Gloria Buzau au promovat in Liga I, iar Ceahlaul Piatra Neamt se pregateste sa ia locul Deltei Tulcea.

Antrenorul jucator al Gloriei Buzau, Ion Viorel, si-a vazut visul cu ochii si i-a readus pe buzoieni in prima liga dupa doua decenii de absenta. Peste 15.000 de spectatori au sarbatorit pe stadionul din Crang victoria cu 3-0 a Gloriei in fata echipei Cetate Suceava, succes care consfinteste clasarea formatiei pregatite de Ion Viorel pe locul secund in seria A a diviziei a doua, pozitie ce trimite in Liga I. "De sapte ani visez sa realizez o promovare in prima divizie. De cand am devenit antrenor am ratat trei promovari, dar de data aceasta mi-a venit si mie randul", a spus "Vioara", care a participat ca jucator la retrogradarea de acum 20 de ani a buzoienilor. "Am avut metodele mele. I-am atins pe jucatori si cu vorba, si cu banii", dezvaluie Ion Viorel secretul performantei. "As vrea totusi sa se termine cu speculatiile in oras. Atata timp cat voi fi antrenor la Buzau, nu ma voi da la o parte din fata nimanui", anunta antrenorul Gloriei comentand faptul ca noul actionar principal al echipei, Costel Bucur, este bun prieten cu patronul Stelei, Gigi Becali. Desi s-a clasat pe primul loc in serie, Delta Tulcea nu a respectat termenul de depunere a dosarului de licentiere, iar sansele ei de a evolua pe prima scena in sezonul viitor sunt egale cu zero.
Marea surpriza s-a consumat in seria B, unde FC Baia Mare, echipa deja retrogradata, a invins cu 3-1 pe teren propriu pe CSM Ramnicu-Valcea, si a deschis drumul Daciei Mioveni spre prima divizie, argesenii castigand cu 2-0 in fata echipei Industria Sarmei Campia Turzii si suflandu-le locul doi valcenilor. "Le multumesc celor de la Baia Mare pentru ca au jucat corect pana la capat", a spus la final Ion Moldovan, antrenorul Daciei Mioveni, formatie care promoveaza in premiera in prima liga, la doar sapte ani de la infiintare.

» La putine minute de la incheierea partidei de la Mioveni, pe stadion a aterizat un elicopter din care si-a facut aparitia Gigi Netoiu. "La FC Arges, Penescu a facut din Mercedes Trabant, iar la Mioveni, din Dacia s-a facut Mercedes. Voi discuta cu primarul Ion Georgescu pentru o sponsorizare din viitorul campionat", a declarat fostul actionar de la Dinamo. Edilul argesean a recunoscut implicarea lui Netoiu la Dacia Mioveni:"Inca din iarna, Netoiu este aproape de echipa, dar a preferat sa stea in umbra".

Cele mai citite

Babasha, despre Corina Bud: “Nu stă cu mine în studio!”

Continuă scandalul în online între Corina Bud și Babasha, artistul de manele invitat de trupa Coldplay pe scenă, la Național Arena. Vlad Babașa, cunoscut drept...

Jador și Oana Ciocan vor merge pe drumuri separate. “Da, m-am despărțit”

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc. Artistul Jador și Oana Ciocan s-au despărțit, potrivit spuselor cântărețului. În lumea showbiz-ului românesc, Jador și Oana Ciocan au fost...

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă