22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialŞofer prins cu focuri de armă, după ce a lovit o femeie...

Şofer prins cu focuri de armă, după ce a lovit o femeie pe trotuar

Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment pentru a prinde un bărbat care a lovit cu maşina un pieton. Accidentul s-a pretrecu în zona bulevardului Theodor Pallady, iar şoferul a lovit o femeie aflată pe trotuar.

După accident, bărbatul a coborât din autoturism şi a încercat să fugă, însă a fost prins până la urmă de poliţişti, care au tras un foc de avertisment pentru a-l opri, potrivit informaţiilor oferite de Brigada Rutieră a Capitalei, citate de Mediafax.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, luni, în jurul orei 13.30, un echipaj a fost trimis pe bulevardul Theodor Pallady, unde se anunţase producerea unui accident.

Poliţiştii au plecat spre locul indicat, având sirena şi girofarul pornite, iar pe drum au observat că şoferul unui autoturism a accelerat brusc. Agenţii de poliţie au plecat în urmărirea maşinii, un Volvo S60, iar şoferul s-a grabit să vireze la dreapta, însă a scăpat maşina de sub control şi a lovit o femeie aflată pe trotuar, intrând apoi într-un chioşc de ziare.

Bărbatul a coborât din autoturism şi a fugit, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment. Acesta s-a oprit când a auzit focul de armă, fiind imediat imobilizat de agenţii de poliţie.

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, a fost dus la audieri, pentru a se stabili motivele pentru care a încercat să fugă. Acesta este inculpat într-un dosar de luare de mită şi are interdicţie de a părăsi Bucureştiul.

Femeia accidentată pe trotuar a fost rănită uşor, fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni pentru investigaţii medicale.

Cele mai citite

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...

Tragic accident la Tomşani, Vâlcea. Un tânăr de doar 22 de ani și-a pierdut viața

Un accident tragic a avut loc în localitatea Tomșani din Vâlcea, în care un tânăr de 22 de ani a murit după ce mașina...

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă