37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentTragic accident la Tomşani, Vâlcea. Un tânăr de doar 22 de ani...

Tragic accident la Tomşani, Vâlcea. Un tânăr de doar 22 de ani și-a pierdut viața

Un accident tragic a avut loc în localitatea Tomșani din Vâlcea, în care un tânăr de 22 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autocar ce transporta 51 de elevi în excursie.

Băiatul mai avea doar 7 km până acasă și ar fi încercat să facă o depășire în momentul tragediei. Tânărul, care se întorcea din Anglia, se îndrepta spre casă, fără să știe că acesta va fi ultimul său drum, potrivit observatornews.ro.

Tânărul tocmai se întorsese din Anglia și a aterizat la Cluj, de unde s-a deplasat direct la Sibiu pentru a-și recupera mașina, lăsată acolo înainte să plece în străinătate. Neștiind că acesta va fi ultimul său drum, el a pornit apoi spre casă. Marți urma să plece înapoi în Anglia, după o vacanță plăcută alături de familie și prieteni.

În timp ce se afla pe o șosea din comuna Tomșani, tânărul a încercat să efectueze o depășire, moment în care s-a ciocnit frontal cu un autocar care transporta 51 de elevi într-o excursie pe Valea Prahovei. Din păcate, impactul violent a fost fatal, iar echipajele medicale nu au putut să-l salveze.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice,

anunţă Centrul Infotrafic.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă