30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialSilicoanele i-au schimbat viaţa unei străbunici în vârstă de 65 de ani

Silicoanele i-au schimbat viaţa unei străbunici în vârstă de 65 de ani

Viaţa lui Joan Lloyd, o străbunică de 65 de ani, a căpătat un alt sens după ce aceasta a luat hotărârea de a-şi pune silicoane. Femeia care timp de 15 ani şi-a îngrijit soţul bolnav, a cheltuit 4.000 de lire din economiile sale pentru a-şi îndeplini visul, potrivit dailymail.co.uk.

După moartea şoţului, Joan a luat hotărârea de a-şi schimba mărimea cupei sutienului. “Am mult mai multă încredere în mine, şi mă simt mult mai bine în pielea mea”, a spus doamna Lloyd.

Bătrâna, care are 4 copii, 13 nepoţi şi 6 strănepoţi se simte ca o tinerică de când a trecut de la cupa A la cupa F şi se comportă ca atare. Femeia a mărturisit că mulţi dintre bărbaţii cu care şi-a dat întâlnire nu i-au cunoscut vârsta reală. Printre aceştia se numără şi un puşti de 24 de ani care i-a devenit iubit.

Joan Lloyd a dorit să se reîntoarcă la fermitatea şi frumuseţea bustului pe care îl avea, înainte de a naşte. În tinereţe, aceasta a cochetat şi cu modelingul.

“Viaţa trebuie trăită din plin. Am cheltuit 4.250 de lire pentru operaţie şi cred că a meritat fiecare bănuţ”, a concluzionat femeia.

Cele mai citite

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...

Real Madrid, regina Europei pentru 15-a oară! Cine a fost ales cel mai bun jucător al meciului de pe Wembley

Fundașul spaniol Dani Carvajal, marcatorul primului gol din finala Ligii Campionilor, câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0 în fața Borussiei Dortmund, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă