29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportTenisPerechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, calificată în optimi la Roland Garros

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, calificată în optimi la Roland Garros

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în optimile de finală ale probei feminine de dublu de la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de americancele Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands, scor 2-6, 6-4, 11-9.

Niculescu şi jucătoarea născută la Chişinău au avut nevoie de aproape trei ore de joc pentru a obţine victoria. Cele două, care veneau după titlul (WTA 500) cucerit la Strasbourg, au irosit în tiebreak-ul setului decisiv trei mingi de meci, la 9-6, fiind egalate (9-9), dar au izbutit să tranşeze soarta partidei în faţa favoritelor numărul 14.

După acest succes, Niculescu şi Bucşa şi-au asigurat un cec de 43.500 de euro şi 240 de puncte WTA la dublu. Adversarele din optimi vor fi Emma Navarro (SUA)/Diana Şnaider (Rusia).

Tot duminică, cuplul Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a fost eliminat din competiție. Cele două românce au fost învinse de echipa Amina Anshba/Anastasia Detiuc (Rusia/Cehia), scor 7-6, 6-2, într-o oră şi 48 de minute.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă