33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialScandalul dintre taximetriştii de la Otopeni, cercetat de procurorii din Buftea

Scandalul dintre taximetriştii de la Otopeni, cercetat de procurorii din Buftea

Procurorii Parchetului Judecătoriei Buftea fac cercetări cu privire la altercaţia în care au fost implicaţi mai mulţi taximetrişti în zona Aeroportului Otopeni, în timpul căreia au fost trase cinci focuri de armă, informează Ministerul Public, potrivit Mediafax.

Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de miercuri spre joi, în incinta aeroportului a avut loc un conflict între două grupuri de taximetrişti (unii dintre aceştia nefiind acreditaţi de către conducerea aeroportului de a practica taximetria în acea locaţie).

În timpul incidentului, au fost distruse două autoturisme care aparţineau unora dintre persoanele implicate şi au fost trase cinci focuri de armă de către una dintre persoanele implicate în incident, cu un pistol cu bile de cauciuc. Anchetatorii au stabilit că arma era deţinută legal.

Au fost audiate mai multe peroane şi se derulează cercetări în scopul identificării celorlalte persoane implicate în incident.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea, a declarat miercuri seară, pentru Mediafax, că, în jurul orei 21.00, Poliţia Transporturi a Aeroportului Otopeni a solicitat intervenţia jandarmilor, iar un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a aplanat conflictul.

Ulterior, a izbucnit un alt conflict între taximetrişti, la ora 22.00, jandarmii veniţi la faţa locului intervenind din nou. În timpul conflictului, două maşini au plecat de la faţa locului. Jandarmii au notat numerele de înmatriculare ale celor două maşini şi le-au comunicat organelor competente, a precizat Florin Hulea.

La Aeroportul Otopeni au rămas două echipaje ale Jandarmeriei, pentru a supraveghea zona şi a evita apariţia unui nou conflict, a adăugat Hulea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, Simion Petruş, a spus, pentru Mediafax, că ISU a fost sesizat că în zona Aeroportului Otopeni este o persoană care are o lovitură la braţ, fiind solicitată intervenţia în jurul orei 22.10. Persoana rănită, în vârstă de 43 de ani, a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând să fie dusă la spital, a precizat Petruş.

Cele mai citite

Mașinile maro, negre și gri au cel mai ridicat kilometraj mediu din România

Deși culorile monocromatice precum alb, gri și negru domină piața vehiculelor la mâna a doua, mașinile vopsite în aceste culori nu sunt neapărat folosite...

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...

Un autocar și un autocamion din Ucraina s-au ciocnit în județul Constanța. Autocarul transporta copii ucraineni în Bulgaria

Un autocar și un autocamion, ambele din Ucraina, s-au ciocnit în județul Constanța, în noaptea de duminică spre luni, 16 spre 17 iunie 2024. Accidentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă