37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieGeorge Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și...

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar.

„L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de proiecte bune pentru Sectorul 1. Împreună reclădim Capitala Capitalei”, a anunțat Tuță într-un mesaj postat pe facebook, în dimineața de luni, 17 iunie 2024.

Se știe că STB nu este în subordinea unui primar de sector ci este în subordinea primarului general al Capitalei.

Cu o zi înainte, duminică, Tuță postase un alt mesaj, însoțit de poze dintr-un parc. „În mandatul meu spațiul verde din parcuri e pentru joacă”, a scris viitorul primar alături de aceste fotografii.

L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de proiecte bune pentru Sectorul 1

La alegerile locale din data de 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al Sectorului 1, George Țuță (PNL – PSD) a întrecut-o, la o diferență mică de voturi, pe Clotilde Armand (USR – PMP – Forța Dreptei). Atât Clotilde Armand cât și USR au reclamat grave nereguli în ceea ce privește desfășurarea alegerilor în Sectoarele 1 și 2. La Sectorul 1, Tuță este totuși declarat câștigător al alegerilor.

La Sectorul 2, s-a decis renumărarea voturilor la două dintre secțiile de votare. Rezultatul după renumărare ar urma să fie anunțat în ziua de 17 iunie 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă