32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Stanciu, după victorie cu 3-0. "Ce am trăit azi nu se...

Nicolae Stanciu, după victorie cu 3-0. „Ce am trăit azi nu se mai poate repeta”

Căpitanul echipei naționale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, luni, după victoria impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei în meciul de debut de la EURO 2024, că aceasta este o zi deosebită pentru el.

Stanciu a mulțumit fanilor români prezenți la Munchen pentru sprijinul și entuziasmul lor, subliniind importanța momentului trăit alături de aceștia. Această victorie semnificativă marchează un început promițător pentru echipa națională în turneul european și consolidează legătura dintre jucători și susținătorii lor.

Cred că după naşterea fetiţelor mele este cea mai fericită zi, atât din viaţa mea, cât şi a colegilor mei. Cred că ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta. Este de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet, atât eu cât şi colegii mei, suporterilor minunaţi, pentru ceea ce ne-au făcut să simţim astăzi, atât pe durata meciului, cât şi la intonarea imnului. Este ceea ce trăieşti doar o dată în viaţă şi le mulţumim pe această cale. Şi sperăm că i-am făcut fericiţi, că sunt mândri de noi. Pentru că am jucat pentru ţara noastră, pentru toţi românii, sper că astăzi le-am făcut o bucurie,

a declarat Stanciu la PROTV.

Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut superb. De altfel, acesta a fost desemnat și omul meciului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă