25 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialRonny Levy este noul antrenor al Unirii Urziceni

Ronny Levy este noul antrenor al Unirii Urziceni

Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, a numit joi, in ultima zi a anului, noul antrenor ce ii urmeaza pe banca tehnica lui Dan Petrescu, informeaza Ziare.com.

Acesta este israelianul Ronny Levy, in varsta de 43 de ani, ultima data aflandu-se sub contract cu gruparea Maccabi Petah Tikva.

Tehnicianul va semna un contract cu o durata de un an si jumatate, avand ca obiectiv in acest sezon clasarea pe un loc de cupa europeana.

Levy va sosi in Romania in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil miercuri, atunci urmand a semna contractul si a fi prezentat in mod oficial de gruparea ialomiteana.

"Sunt bucuros ca am reusit sa ne intelegem cu Ronny Levy. A semnat un contract pentru un si jumatate cu noi, urmand ca miercuri sa soseasca in Romania, cand va avea loc si prezentarea oficiala. Ne doream forte mult sa-l aducem la echipa dupa plecarea lui Dan Petrescu. Este un adevarat profesionist, care si-a facut treaba foarte bine.

A demonstrat ca este un bun antrenor atat in Europa, dar si cand a castigat campionatul cu Maccabi. Pe Ronny Levy il cunosc foarte bine, am fost intr-un stagiu impreuna cu Maccabi Haifa. Ne dorim sa ramanem in fruntea clasamentului, iar la finalul returului sa fim din nou campioni!", a spus Mihai Stoica pentru Gazeta Sporturilor.

Ronny Levy a cunoscut succesul la Maccabi Haifa, club cu care a castigat 3 titluri consecurive in Israel, in perioada 2004-2006. Dupa doua sezoane mai putin reusite la Haifa, Levy a ales sa plece la Maccabi Petah Tikva, echipa cu care a semnat un contract valabil un sezon si jumatate.

Cele mai citite

Gabriela Firea vrea investiții mai mari în Cultura Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri că şi-ar dori să se aloce fonduri mai mari din bugetul municipalităţii pentru Cultură,...

Dan Podaru: Cei mai mulți cetățeni ai sectorului 1 n-o mai vor pe Clotilde Armand

Cei mai mulți locuitori ai sectorului 1 din Capitală nu o mai doresc pe Clotilde Armand la primărie, concluzionează candidatul Partidului Ecologist Român (PER)...

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, în finala turneului de la Strasbourg

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în finala probei de dublu a turneului WTA 500 de la Strasbourg, după ce a trecut în...
Ultima oră
Pe aceeași temă