29 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăPoliticăDan Podaru: Cei mai mulți cetățeni ai sectorului 1 n-o mai vor...

Dan Podaru: Cei mai mulți cetățeni ai sectorului 1 n-o mai vor pe Clotilde Armand

Cei mai mulți locuitori ai sectorului 1 din Capitală nu o mai doresc pe Clotilde Armand la primărie, concluzionează candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, după discuțiile purtate cu cetățenii.

“Majoritatea alegătorilor din Sectorul 1 cu care am interacționat în cadrul acestei campanii electorale sunt nemulțumiți și nu o mai doresc pe Clotilde Armand la primărie.

Sondajele la care am avut acces precizează faptul că nu mai puțin de 70% din locuitorii sectorului 1 nu o mai vor pe Clotilde Armand ca primar. Pentru ca această dorință să se transforme într-o realitate, invit locuitorii sectorului 1 ca, pe data de 9 iunie 2024, să se prezinte în număr cât mai mare la vot.

Politicienii și partidele politice nu pot modifica actuala realitate politică a sectorului 1, din păcate, una marcată de eșecurile primarului Clotilde Armand, decât dacă cetățenii le oferă sprijinul și sunt interesați de transformarea în bine a propriului sector”, a scris Dan Podaru pe Facebook.

Candidatul PER condamnă haosul din administrația Clotilde Armand.

“Personal, am convingerea că doar împreună, alegători și candidați, putem să oprim acest haos al insucceselor și nereușitelor generat de actuala administrație a sectorului 1.

De 4 ani de zile, locuitorii sectorului 1 sunt mințiți și induși în eroare de afirmațiile și declarațiile actualului primar. Acesta ne-a transmis tuturor, la sfârșitul anului 2020 că ne aflăm într-o criză bugetară generată de pandemie și că nu vom putea să plătim serviciile de salubritate. Din bugetul local aferent anului 2021, am aflat cu surprindere că exista un excedent bugetar (un surplus de bani) de cca. 430 de milioane de lei. În bugetul din anul 2022, primăria a prezentat un nou excedent bugetar, la fel și în bugetul din anul 2023. Suma totală necheltuită se apropie de 2,2 miliarde de lei și trebuie clar înțeles faptul că acești bani nu au fost economisiți, ci necheltuiți pe proiecte viabile, utile comunității, care, evident, ne-ar fi îmbunătățit viața de zi cu zi nouă, locuitorilor sectorului 1.

Sarabanda păcălelilor și manipulărilor a continuat an de an, primarul Clotilde Armand anulând proiectul de modernizare a celor 1000 de lifturi uzate și nesigure din sectorul 1, proiect care fusese inițiat de administrația anterioară și fusese votat la nivelul consiliului local. Clotilde Armand a propus un alt proiect referitor la modernizarea celor 1000 de lifturi, prin care propunea ca acestea să fie achiziționate chiar de asociațiile de locatari. Acest nou proiect este atât unul ilegal, deoarece acest tip de cheltuieli nu ar putea fi niciodată decontate de primărie, cât și unul păgubos, deoarece doar o achiziție centralizată, realizată de Primăria Sectorului 1, printr-o licitație internațională transparentă, la care să participe marii producători de lifturi de la nivel mondial, ar putea să ofere cele mai competitive prețuri, garanție prelungită pentru aceste lifturi cât și piese de schimb pentru o perioadă lungă de timp.

Putem elimina mizeria din sector, putem moderniza parcurile și spațiile verzi, putem construi creșe, grădinițe și școli noi, locuri de parcare, putem genera evenimente culturale de anvergură (acestea lipsind total la nivelul sectorului 1 în ultimii 4 ani) doar printr-o acțiune solidară a tuturor locuitorilor sectorului 1 alături de partidele politice aflate în opoziție față de actualul primar.

Locuitorii sectorului 1 sunt singurii care își pot îmbunătăți propria viață și pot pune capăt, prin votul lor de pe 9 iunie, administrației dezastruoase din ultimii 4 ani, condusă de actualul primar Clotilde Armand”, mai afirmă Dan Podaru.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
00:01:00

Atac cu dronă avariază o navă comercială în Marea Roșie: Agenția britanică

Un atac cu dronă a avariat o navă comercială în Marea Roșie, în apropierea Yemenului, duminică dimineață, deși nu au fost raportate răniți, potrivit...

Fostul campion Murray, exclus de la Wimbledon după o intervenție chirurgicală la spate

Fostul campion de două ori la Wimbledon, Andy Murray, a fost exclus din turneul de anul acesta după ce a suferit o intervenție chirurgicală...

George Simion a trădat România: Se arată într-un comunicat de presă emis de S.O.S. România

Președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici-Șoșoacă, acuză trădarea intereselor naționale de către liderul AUR George Simion a Cedat Teritorii Românești pentru Funcții în Parlamentul European Într-o declarație...
Ultima oră
Pe aceeași temă