24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialRomânia TV: Adriean Videanu, acuzat că ar fi luat mită de la...

România TV: Adriean Videanu, acuzat că ar fi luat mită de la Oana Zăvoranu. Videanu respinge acuzaţia

Fostul ministru Adrian Videanu a fost reclamat la DNA pentru că ar fi luat mită 50.000 de euro de la Oana Zăvoranu în 2007, când era primar al Capitalei, pentru a accelera procesul de vânzare al imobilului din strada Andrei Mureşan, potrivit Rtv.net. Într-o intervenţie telefonică la România TV, Videanu a catalogat acuzaţia drept “o mizerie”.

Oana Zăvoranu s-a prezentat joi în faţa procurorilor DNA în urma unui denunţ anonim care viza modalitatea în care aceasta şi-ar fi cumpărat locuinţa. Oana Zăvoranu i-ar fi dat lui Adriean Videanu, pe atunci primar general, 50.000 de euro în 2007, pentru a câştiga mai uşor acest imobil care era în litigiu.

La ieşirea din sediul DNA, avocatul Oanei Zăvoranu a declarat: “E clar că vizează o faptă asimilată de corupţie. Este un denunţ că ar fi săvârşit o faptă de corupţie ce priveşte şi imobilul unde locuieşte, zvonurile sunt că s-ar fi dat mită unui primar, nu este adevărat. Nu pot să vă dau detalii, nu este legal”.

Este vorba de acelaşi imobil pe care Oana era cât pe ce să-l piardă în faţa cămătarilor, după ce a semnat un contract care o defavoriza, în dosarul “vrăjitoarelor”. Oana a plătit însă chiar vineri o cauţiune de 20.000 de euro şi a oprit licitaţia.

Adrian Videanu respinge acuzaţia, catalogând denunţul de la DNA drept “o mizerie”.

“Nu o cunosc pe doamna Zăvoranu, nu am cunoscut-o niciodată, nu am nicio legătură cu dumneaei. Este o mizerie. Doamna Zăvoranu nu a spus aşa ceva şi din moment ce nu confirmă, cum pot fi făcute astfel de afirmaţii?”,a declaratVideanu la România TV.

 

Cele mai citite

Franța, deschisă ca EAU să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială

Franța este deschisă ca Emiratele Arabe Unite să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială, a declarat marți ministrul său...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Dan Negru: “Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi”

Dan Negru, renumitul realizator TV, a dat startul noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor" pe Kanal D, aducând în atenția publicului o serie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă