24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialRetailerul C&A va deschide, în aprilie, un magazin în Family Center Botoşani

Retailerul C&A va deschide, în aprilie, un magazin în Family Center Botoşani

Retailerul de îmbrăcăminte C&A va deschide, în luna aprilie, un magazin în centrul comercial Family Center Botoşani, pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, potrivit Mediafax.

C&A completează lista chiriaşilor mall-ului, care mai include retaileri precum Kaufland, Plus, Takko, Deichman, Carmolimp, Animax, Altex sau Flanco. Centrul comercial are o suprafaţa de peste 6.200 metri pătraţi construiţi.

“În numai două luni de la deschiderea Family Center Botoşani avem un grad de ocupare de 100% pentru acest proiect”, a declarat, în comunicat, Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Family Center Botoşani a fost inaugurat în noiembrie 2010, în urma unei investiţii de peste şapte milioane de euro.

Retailerul de îmbrăcăminte C&A a intrat pe piaţa locală în luna martie 2009. În prezent, C&A deţine şapte magazine în România, în AFI Palace Cotroceni, Atrium din Arad, Aurora Mall din Buzău, Gold Plaza din Baia Mare, Militari Shopping Center, Polus Center din Cluj şi Sun Plaza.

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis) a dezvoltat până în prezent peste 60 de proiecte de retail. Portofoliul actual al companiei include peste 200.000 metri pătraţi spaţii de retail în construcţie. Pentru următorii trei ani, Oasis are în plan realizarea a peste zece centre comerciale şi parcuri de retail în întreaga ţară.

Real4You mai dezvoltă în România mall-urile Mega Mall şi magazinele miniMAX. Grupul este prezent pe mai multe pieţe din Europa, respectiv Austria, România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi Cehia. Serviciile Real4You acoperă întregul proces, de la construcţie până la deschidere, fie că este vorba de un supermarket sau un mall. Real4You a dezvoltat mai mult de 140 de proiecte de retail, precum şi un număr important de proiecte de birouri şi rezidenţiale.

Cele mai citite

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

Românul ucis în Congo, Cosmin Samolinschi, avea doar 22 de ani

O tragedie a avut loc în Congo. Un cetățean român, Cosmin Samolinschi (22 ani), a fost ucis, iar alți doi români au fost răniți. Un...

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă