23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăSpecialRestaurantul McDonald’s Romană – un nou concept în România

Restaurantul McDonald’s Romană – un nou concept în România

McDonald’s România invită consumatorii, pe 3 septembrie 2012, în restaurantul situat în Piaţa Romană din Bucureşti, un spaţiu inovativ, modern, în pas cu stilul lor de viaţă. Noul design este realizat de către arhitectul Phillippe Avanzi, în Studioul de Design European McDonald’s din Paris, unde iau contur toate conceptele aplicate restaurantelor McDonald’s din Europa.

McDonald’s România îşi continuă promisiunea de a rămâne aproape de dorinţele consumatorilor săi prin crearea unui restaurant în zona din Piaţa Romană, adaptat ca funcţionalitate şi design tendinţelor moderne ale acestora.

Situat în inima studenţimii bucureştene, restaurantul din Piaţa Romană, a fost deschis în anul 1996 şi a servit, până acum, peste 20 milioane de clienţi.

LIM Extreme – conceptul inedit, aplicat restaurantului din Piaţa Romană – reflectă valorile companiei şi creează un mediu captivant, cu elemente care surprind ritmul alert al cotidianului.

„Suntem mereu în căutarea celor mai inovative oportunităţi de modernizare, prin intermediul cărora să oferim tuturor celor care trec zilnic pragul restaurantelor McDonald’s experienţe cât mai variate şi dinamice. Prin design-ul ales pentru restaurantul din Piaţa Romană, ne-am propus să surprindem spiritul de viaţă urban al Bucureştiului, în care se regăsesc cei pentru care acest restaurant a fost gândit.”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

LIM Extreme este un concept nou care transpune realitatea aflată dincolo de uşa unui restaurant McDonald’s – spiritul urban, aglomeraţia străzilor, mixurile multi-culturale sunt reunite într-un mediu modern.

„Programul de modernizare al restaurantelor McDonald’s este continuu, fiind un proces esenţial în relaţia de comunicare dintre noi şi consumatori. Decorurile aplicate sunt atent realizate, fiecare concept fiind analizat în cel mai mic detaliu, pentru a reprezenta cel mai bine personalitatea consumatorilor noştri.”, a continuat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Redeschiderea oficială a avut loc în cadrul unei binecunoscute emisiuni de divertisment.

Mai mult, în ziua inaugurării, artişti graffiti, bikeri şi tineri pasionaţi de streetdance au dat viaţă decorului neconvenţional, inspirat din arta urbană.

Programul de remodelare a restaurantelor din România a început în anul 2008, odată cu inaugurarea restaurantului din Barbu Văcărescu. În prezent, dintre cele 64 de restaurante din ţară, există 20 de spaţii realizate de Studioul de Design European McDonald’s din Franţa.

Informaţii şi cifre relevante pentru restaurantul McDonald’s Romană:

• Investiţie de aproximativ 750.000 EURO

• Concept dezvoltat în Studioul de Design European McDonald’s din Paris, de către arhitectul Phillippe Avanzi

• Un spaţiu complex, cu o capacitate de 130 de locuri în interior şi 264 locuri în exterior

• 74 angajaţi în restaurantul McDonald’s Romană, peste 3 500 în toată ţara

• Tablete iPad

• Un restaurant McCafé

• Uniforme pentru hostesse semnate de către designerul Silvia Şerban

 

Cele mai citite

Orban, după vizita la Moscova: ”Pozițiile Rusiei și Ucrainei sunt foarte îndepărtate una de cealaltă”

Premierul Viktor Orban a făcut o vizită la Moscova, criticată de liderii occidentali, în contextul în care Ungaria deține președinția rotativă a Uniunii Europene...

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon, decisă de retragerea jucătoarei Emma Răducanu

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon a ajuns la un final neașteptat după ce Emma Răducanu s-a retras din meciul lor de dublu mixt,...

Descoperire șocantă pe DN 39: A fost găsit un cadavru între Agigea și Eforie Nord

Trupul unui bărbat a fost găsit sâmbătă dimineață pe marginea șoselei dintre Agigea și Eforie Nord, prezentând un traumatism cranian grav. Serviciul de Ambulanță...
Ultima oră
Pe aceeași temă