26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialDescoperire șocantă pe DN 39: A fost găsit un cadavru între Agigea...

Descoperire șocantă pe DN 39: A fost găsit un cadavru între Agigea și Eforie Nord

Trupul unui bărbat a fost găsit sâmbătă dimineață pe marginea șoselei dintre Agigea și Eforie Nord, prezentând un traumatism cranian grav. Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (SAJ) a confirmat decesul la fața locului.

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a informat că bărbatul găsit pe marginea drumului avea „leziuni incompatibile cu viața”.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat un traumatism cranian sever și a confirmat decesul victimei.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de 6 iulie, în jurul orei 5:30, despre prezența unui cadavru în apropierea DN 39, între localitățile Agigea și Eforie Nord.

Ajunși la fața locului, aceștia au confirmat existența trupului neînsuflețit. Autoritățile au deschis imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Investigațiile continuă pentru identificarea victimei și clarificarea contextului în care s-a produs tragedia. Polițiștii lucrează acum pentru a obține cât mai multe informații despre bărbat și despre posibilele cauze ale morții sale.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Echipament moto BMW: ghidul complet pentru siguranță și confort pe două roți

Siguranța și confortul sunt priorități fundamentale pentru orice motociclist pasionat. Fie că ești un începător entuziast, fie un rider experimentat, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența...
Ultima oră
Pe aceeași temă