26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiCariera lui Andy Murray la Wimbledon, decisă de retragerea jucătoarei Emma Răducanu

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon, decisă de retragerea jucătoarei Emma Răducanu

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon a ajuns la un final neașteptat după ce Emma Răducanu s-a retras din meciul lor de dublu mixt, relatează Sky Sports News.

Publicul aștepta cu nerăbdare să vadă cum cei doi jucători britanici de renume fac echipă pentru a-i oferi lui Andy Murray un ultim „cântec de lebădă” înainte de retragerea sa din tenis.

Andy Murray, fost număr unu mondial, în vârstă de 37 de ani, urma să joace alături de conaționala sa sâmbătă seara, la All England Club. Cuplul urma să se confrunte cu Zhang Shuai și Marcelo Arevalo în al patrulea meci de pe Court One.

Cu doar câteva ore înainte de startul meciului, Emma Răducanu a anunțat că se retrage.

Din păcate, regulamentele nu permit lui Murray să numească un înlocuitor pentru meciul de dublu mixt. Astfel, retragerea Emmei Răducanu a marcat încheierea prematură a participării lui Murray la turneul de la Wimbledon din acest an.

Emma Răducanu a transmis:

Din păcate, m-am trezit cu o oarecare rigiditate la încheietura mâinii drepte în această dimineață, așa că, prin urmare, am decis să iau decizia foarte grea de a mă retrage din meciul de dublu mixt din această seară. Sunt dezamăgită, deoarece abia așteptam să joc cu Andy, dar trebuie să am grijă.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă