30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialReghe: Este un lucru foarte grav ce a făcut Mihai Costea

Reghe: Este un lucru foarte grav ce a făcut Mihai Costea

Refuzul lui Mihai Costea de a sta alături de colegii săi la masă la finalul meciului cu Vardar l-a enervat pe Laurenţiu Reghecampf, care nu admite astfel de abateri disciplinare. Prima decizie luată în privinţa atacantului venit de la Universitatea Craiova a fost ca acesta să se antreneze separat de echipă.

„Eu nu am nimic cu el (Mihai Costea – n.r.), chiar l-am susţi­nut în această perioadă. Nu pot trece cu vederea când un jucător nu respectă programul echipei. Pentru mine contează echipa, iar dacă un jucător este nemul­ţu­mit nu înseamnă că nu trebuie să respecte programul. Eu am nevoie de un lot puternic, un lot de profesionişti, care să îşi facă datoria atunci când sunt folo­siţi. Sunt foarte mulţi jucători care sunt nemulţumiţi că nu joacă. Nu suntem la grădiniţă, nu am copii de 10 ani să stau să‑i cresc şi să-i educ. Am bărbaţi adevăraţi, iar când un jucător are asemenea ieşiri nu mai avem ce să discutăm. Pentru mine este un lucru foarte grav. În momentul în care îţi ignori colegii, antrenorul, conducerea este foarte grav. El nu este dat afară, în momentul acesta este trimis să se pregătească cu preparatorul. Eu am avut mai multe discuţii cu el şi ştie bine că l‑am susţinut şi l-am ajutat să treacă peste momente mai dificile. Eu vreau de la jucători să fie profesionişti“, a declarat tehnicianul „roş-albaştrilor“ pentru Sport Total FM.

Steaua a abandonat pista Bokila

Înainte de a ajunge la închisoare, Gigi Becali şi-a dorit ca atacantul Petrolului, Jeremy Bokila să ajungă în Ghencea. Oficialii prahoveni au cerut însă un preţ prea mare, aşa că steliştii au abandonat această pistă.

„Se scriu multe lucruri în presă, lucruri ce nu sunt adevărate. Noi am avut o discuţie cu cei de la Petrolul şi în iarnă şi la finalul campionatului, ei au vrut o sumă prea mare, noi nu am fost de acord şi am încheiat discu­ţiile. Şi oricum situaţia lui Bokila este neclară în acest moment“, a mai spus Laurenţiu Reghecampf la Sport Total FM.

Tătăruşanu nu a refuzat oferta Stelei

Deşi contractul portarului echipei din Ghencea expiră la finalul acestui sezon, iar o nouă înţelegere nu a fost semnată până acum, Ciprian Tătăruşanu rămâne în continuare opţiunea numărul unu pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

„Cu Ciprian Tătăruşanu se poar­­tă discuţii pentru prelungire, noi ne bazăm pe el. Dacă lui îi convin condiţiile, cu sigu­ranţă va rămâne în Ghencea. În momentul de faţă avem alte obiective, iar când vom realiza calificarea în grupele Ligii, con­diţiile noastre financiare vor fi mult mai bune. Nu s-a pus problema ca Tătă să refuze oferta Stelei. El va apăra în continuare şi asta îl va ajuta şi pe el să rămână numărul 1 în poarta naţionalei“, a concluzionat Reghecampf la Sport Total FM.

Cele mai citite

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă