26.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăEconomieEconomie internăClienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost considerate „inadmisibile”.

Vești proaste pentru clienții Hidroelectrica! Implementarea plății online prin aplicația iHidro se amână, deoarece compania a relansat licitația pentru achiziționarea de servicii de procesare a plăților. Conform unui anunț publicat recent pe SEAP, Hidroelectrica a decis să reia procedura pentru a încheia un contract pe 12 luni, cu o valoare estimată de 3,55 milioane lei, pentru a permite clienților să achite facturile prin card bancar direct în aplicația iHidro și pe site-ul hidroelectrica.ro.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de clarificări în SEAP este stabilit cu 15 zile înainte de data finală pentru depunerea ofertelor. Această relansare vine după ce, la începutul lunii, licitația anterioară a fost anulată deoarece toate ofertele sau cererile de participare au fost retrase sau considerate inadmisibile.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă