35.9 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInternaționalMai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici...

Mai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici din rândul gardienilor

Forțele de intervenție au ucis în Rusia mai mulți deținuți, care luaseră ostatici câțiva gardieni.

Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din orașul Rostov, aflat în sudul Rusiei. Unii dintre arestații din acest centru sunt acuzați de acte de terorism sau că au simpatii față de grupările teroriste islamiste.

Doi gardieni fuseseră luați ostatici de către șase arestați răsculați. Se pare că ambii au fost eliberați. Nu se știe câți dintre cei șase atacatori au fost uciși.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă