28.8 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăLifestyleEURO 2024. Dan Negru reacționează în scandalul momentului: "Suntem de mâna a...

EURO 2024. Dan Negru reacționează în scandalul momentului: „Suntem de mâna a doua”

Dan Negru, vedeta de la Kanal D, a reacționat la scandalul momentului: faptul că PRO TV, televiziune cu 60 de milioane de euro profit nu a trimis comentatorii în Germania, la EURO 2024, eveniment la care participă și naționala României.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a amintit că România nu a vut grafică pe TV, nu era afișat scorul, minutul, la EURO 2020. Acum, spune el, „comentatorii români nu s-au dus în Germania ca toți ceilalți comentatorii europeni”.

Ati uitat? La Euro 2020 primul meci difuzat în România nu a avut grafică pe TV, nu era afișat scorul, minutul, nimic. Celelalte țări europene au avut, noi nu. Ne-am revoltat un pic și s-a rezolvat… Acu’- la Euro 2024 – comentatorii români nu s-au dus în Germania ca toți ceilalți comentatorii europeni. Cu excepția a câtorva meciuri, ai noștri văd partida la un televizor în București și-l comentează de acolo, fără atmosfera de pe stadion. Neamțu’ simte la TV atmosfera de la meci. Românul, nu!,

începe Dan Negru.

Prezentatorul de la Kanal D continuă și spune că România e o țară de mâna a doua, așa cum „ciocolata, Cola sau detergentul sunt mai bune la nemți sau la francezi așa și semnalul TV sau grafica ajung mai târziu la noi.”

Noi, ăștia de mâna a doua! Așa cum ciocolata, Cola sau detergentul sunt mai bune la nemți sau la francezi așa și semnalul TV sau grafica ajung mai târziu la noi. Suntem de mâna a doua pentru că acceptăm orice, oricând. Pentru că stăm în genunchi să-i vedem pe alții mari. Pentru că nu ne-am ridicat niciodată deasupra liderilor care n-au condus! Pentru că arătăm cu degetul spre alții și niciodată spre noi. Pentru că nemții sau olandezii n-ar fi permis să nu aibă grafică sau comentarii la TV și nici cola sau detergent second…Pentru că austriecii sau elvețienii n-ar fi permis să le moară familiile pe șosele din lipsa autostrăzilor vreme de 30 de ani. Pentru că Arghezi avea dreptate: ‘România nu e o țară, ci o afacere’,

a încheiat Dan Negru.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă