29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialPercheziţii la Primăria Râmnicu Vâlcea. Primarul, suspectat de luare de mită

Percheziţii la Primăria Râmnicu Vâlcea. Primarul, suspectat de luare de mită

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea, dar şi la locuinţa primarului Emilian Frâncu (PNL), informează Mediafax.

El este suspectat de luare de mită. Potrivit anchetatorilor, procurorii anticorupţie fac percheziţii la locuinţa primarului din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, precum şi la sediul Primăriei.

Conform unor surse judiciare primarul este suspectat de luare de mită, în cazul unei pasarele construite la intrare în oraşul Râmnicu Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii se afla la Primăria Râmnicu Vâlcea, unde verifică biroul primarului Emilian Frâncu.

Edilul urmează să fie adus la sediul DNA Piteşti.

Emilian Frâncu este al doilea primar al municipiului Râmnicu Vâlcea acuzat de luare de mită, după ce Mircia Gutău a fost condamnat tot pentru această infracţiune.

Cele mai citite

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...

Mesajul lui Scholz pentru Putin: “NATO va apăra fiecare centimetru pătrat din teritoriul său”

Cancelarul german Olaf Scholz a subliniat, într-un discurs susținut la Forumul economic est-german de la Frankfurt, importanța deciziei recente a NATO de a-și consolida...
Ultima oră
Pe aceeași temă