24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialPaznicul unui lac din Crevedia şi-a împuşcat mortal vărul

Paznicul unui lac din Crevedia şi-a împuşcat mortal vărul

Paznicul unui lac din Crevedia şi-a împuşcat mortal vărul, în piept, cu o armă de vânătoare, pentru că victima ar fi vrut să pescuiască ilegal în balta pe care o supraveghea paznicul.

Victima a murit în drum spre spital. Agresorul a fost dus pentru audieri la Parchet. El susţine că a tras în legitimă apărare, relatează Realitatea Tv.

“M-a ameninţat cu cuţitul şi, din greşeală, am vrut să trag în sus şi…(…) Eram rude gradul doi, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar asta e”, a declarat paznicul, Stelică Brăileanu.

Localnicii spun că, pe vremuri, cei doi verişori pescuiau ilegal în lacul din localitate. După ce a devenit paznicul gârlei, Stelică nu şi-a mai lăsat vărul să pescuiască în lac. De atunci au început certurile între cei doi.

“În jurul orei 22.40, Poliţia a fost sesizată că un cetăţean din Crevedia a fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţia s-a deplasat la faţa locului, a fost identificat autorul. Victima a fost transportată la spital, dar pe drum a decedat. Cazul a fost preluat de Parchet”, a declarat Sorin Păun, adjunct al IPJ Dâmboviţa.

Cele mai citite

Un român a fost ucis în Congo iar alți doi sunt răniți

Un cetățean român a fost ucis în Congo iar alți doi români sunt răniți, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României în ziua...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă