32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăAurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an.

Acesta a arătat că va candida sub sloganul „Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte.”

„Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. E o decizie foarte grea, înseamnă o mare responsabilitate. (…) Nu m-am gândit de mult timp să iau această decizie să îmi lansez candidatura la Preşedinţia României. (…) Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”, a spus el.

Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune

Pavelescu şi-a prezentat și propriul proiect prezidenţial: „Este un proiect unic. Este o viziune despre România de ieri, România de azi şi România de mâine şi nu este vorba despre vorbe, este vorba numai despre fapte.”

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă