30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialO bătrână de 78 de ani a murit de foame în Iaşi

O bătrână de 78 de ani a murit de foame în Iaşi

O bătrână de 78 de ani din Iaşi a fost găsită, luni seară, moartă în casă, într-o stare avansată de putrefacţie, vecinii susţinând că femeia, care se afla în îngrijirea unei fundaţii, ar fi murit de foame, informeaza Mediafax.

Bătrâna locuia singură într-un apartament din cartierul ieşean Bularga, iar din cauza mirosului greu de pe casa scării, vecinii au alertat Poliţia.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au intrat în apartamentul femeii pe care au găsit-o moartă, într-o stare avansată de putrefacţie.

Potrivit vecinilor, femeia se afla în îngrijirea unei fundaţii, care îi asigura hrana necesară.

“Nu am mai văzut pe nimeni venind pe aici să-i aducă de mâncare. O fi murit săraca de foame. De o săptămână, nu am mai sesizat nicio mişcare în apartamentul bătrânei”, a spus unul dintre vecinii femeii.

Reprezentanţii fundaţiei care o îngrijeau pe bătrână susţin că pe perioada verii majoritatea angajaţilor săi se află în concediu, însă bătrâna a avut la dispoziţie hrană rece.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz.

“Am fost sesizaţi de vecini că bătrâna nu mai fusese vizitată de mult timp. A fost găsită în apartament, într-o stare avansată de putrefacţie. S-a dispus efectuarea unei necropsii, pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului”, a declarat, marţi, presei purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Mădălin Ţăranu.

Cele mai citite

Mai mulți deținuți au fost uciși în Rusia, după ce luaseră ostatici din rândul gardienilor

Forțele de intervenție au ucis în Rusia mai mulți deținuți, care luaseră ostatici câțiva gardieni. Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din...

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...

Israelul întrerupe activitatea militară de-a lungul drumului din sudul Fâșiei Gaza pentru a facilita ajutoarele

Armata israeliană a declarat că va face pauze tactice zilnice în activitatea militară de-a lungul unui drum principal din sudul Fâșiei Gaza, asta pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă