23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialNetanyahu denunţă declaraţiile preşedintelui Iranului

Netanyahu denunţă declaraţiile preşedintelui Iranului

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a declarat vineri că lumea nu trebuie să se lase indusă în eroare de afirmaţiile noului preşedinte iranian Hassan Rohani, informează AFP, conform Mediafax.

“Nu trebuie să ne lăsăm induşi în eroare de aformaţiile înşelătoare ale preşedintelui Iranului”, a precizat premierul israelian.

“Acest Rohani este cel care în trecut a indus în eroare comunitatea internaţională în discuţiile pe tema programului nuclear iranian”, a acuzat Netanyahu.

“Iranul continuă programul nuclear. Regimul iranian recurge la trucuri mediatice pentru a continua activităţile de purificare a uraniului”, a insistat Netanyahu.

Noul preşedinte iranian a declarat că Iranul nu vrea să intre în război cu nicio ţară, conform unui interviu acordat postului NBC. “Noi vrem pacea şi prietenia cu ţările din regiune”, a subliniat Rohani.

Cele mai citite

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă