21.9 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăPoliticăSebastian Burduja, aproape de victorie: "Puțini credeau posibil acum câteva săptămâni"

Sebastian Burduja, aproape de victorie: “Puțini credeau posibil acum câteva săptămâni”

Sebastian Burduja, candidat la Primăria Capitalei, a postat un mesaj pe pagina sa de LinkedIn. El susține că este aproape de victorie, din datele reale și că va conta fiecare vot.

“Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru tot sprijinul și toată încrederea! În fiecare zi primesc sute de mesaje și am prilejul să cunosc atât de mulți bucureșteni care vor să schimbăm Bucureștiul.

Din datele reale, suntem foarte aproape de victorie, ceea ce puțini credeau posibil acum câteva săptămâni, la începutul acestei curse. Meritul este al vostru, iar eu vă sunt recunoscător ca vă pasă, ca vreți mai mult de la Capitală și că luptați pentru asta.

Vă fi o cursă strânsă și va conta efectiv fiecare vot. Apelul meu este să ne mobilizăm toți prietenii, rudele, cunoștințele, să iasă la vot și să scriem istorie împreună. De data asta nu mai au de ales răul cel mai mic. Pot alege cu conștiința împăcată omul cel mai potrivit la locul potrivit, fără să plece urechea la sondajele otrăvite, la atacurile josnice, la armatele de conturi false care rulează aceleași atacuri la persoană”, este mesajul transmis de Sebastian Burduja, pe pagina sa de LinkedIn.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă