24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialMacovei: Felicitări celor reuniţi împotriva dictaturii hoţilor

Macovei: Felicitări celor reuniţi împotriva dictaturii hoţilor

Fostul prezidenţiabil independent Monica Macovei îi felicită pe românii "care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi" şi pe preşedintele ales, Klaus Iohannis, informează Mediafax.

"Felicitări românilor care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi! Felicitări, Klaus Iohannis! Sunt mândră de românii din ţară şi din lume care au votat cu mic şi mare, cu speranţă şi cerbicie împotriva lui Ponta şi a dictaturii hoţilor, care ne-au furat şi bani, şi voturi. Sunt mândră de românii din lume care şi-au dăruit o zi din viaţă ca să voteze. Ponta a fost învins şi de românii care au stat 15 ore în picioare, umiliţi, fără să poată vota. Sunt fericită că românii de acasă au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al românilor din lume, şi aşa ne-am reunit", se arată într-un comunicat al Monicăi Macovei.

Ea îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută. "Are de partea lui speranţa a milioane de români care nu doresc să mai fie umiliţi şi furaţi de politicieni. Milioane de români care vor respectarea statului de drept şi justiţie independentă, vor bunăstare şi libertate", afirmă Macovei.

După primul tur al alegerilor prezidențiale, Monica Macovei i-a îndemnat pe susținătorii săi să îș voteze pe candidatul Klaus Iohannis. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă