24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialIubita atacatorului din Las Vegas: Nu mi-a trecut niciodată în minte că...

Iubita atacatorului din Las Vegas: Nu mi-a trecut niciodată în minte că plănuia astfel de violenţe

Prietena lui Stephen Paddock susţine că nu avea cunoştinţă de plănuirea atacului armat din Las Vegas, relatează site-ul BBC News, citat de Mediafax.

"Nu mi-a trecut niciodată în minte că plănuia astfel de violenţe împotriva cuiva. L-am iubit şi am sperat la un viitor liniştit alături de el. Voi colabora pe deplin cu ancheta. Tot ce pot face pentru a uşura suferinţa şi a ajuta în orice fel, voi face. Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei mele", a precizat Marilou Danley, prin intermediul unui comunicat citit de către avocatul acesteia.

Prietena autorului atacului armat din Las Vegas a revenit în SUA în cursul zilei de marţi, după o călătorie în Filipine, şi a fost interogată de FBI, care încearcă să afle motivele din spatele crimelor comise de către Stephen Paddock.

Marilou Danley a mai precizat că Stephen Paddock a surprins-o cu un "bilet ieftin" de avion şi a invitat-o să-şi viziteze familia. Ulterior, bărbatul i-a trimis 100.000 de dolari pentru a cumpăra o casă.

"Am fost recunoscătoare, dar sincer eram îngrijorată că era o cale prin care să se despartă de mine", a spus Danley.

Organizaţia teroristă Stat Islamic a transmis că Stephen Paddock, bărbatul în vârstă de 64 de ani care a ucis cel puţin 59 de persoane şi a rănit alte 527 la un concert din Las Vegas, avea numele de gherilă Abu Abdul Bar Al-Amrekini şi se convertise la islam acum câteva luni. În schimb, FBI a anunţat că incidentul nu are un caracter terorist.

 

Cele mai citite

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...
Ultima oră
Pe aceeași temă