18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFOTO - Cum arată cei 2 presupuşi autori ai atentatului de la...

FOTO – Cum arată cei 2 presupuşi autori ai atentatului de la Burgas

Ministerul bulgar de Interne a publicat, joi, fotografii cu cele două persoane despre care se presupune că au legătură cu atentatul antiisraelian comis în staţiunea Burgas pe 18 iulie 2012 în care şi-au pierdut viaţa cinci turişti israelieni şi un şofer bulgar, informează Agerpres.

Cei doi sunt identificaţi ca fiind Meliad Farah, cetăţean australian, născut în 1980 şi Hassan El Hajj Hassan, cetăţean canadian, născut în 1988.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Interne, cei doi au fost observaţi în perioada 28.06-18.07.2012 în oraşele Ruse, Varna, Nesebăr, staţiunea Sunny Beach, satul Ravda.

Anchetatorii presupun că cei doi s-au cazat la hoteluri şi la case de vacanţă folosind numele false Jeramiah Jameson, Jacque Philippe Martin şi Ralph William Rico. Ei au închiriat şi maşini.

Poliţia bulgară îi roagă pe toţi cei care au vreo informaţie cu privire la aceste persoane să sune la cel mai apropiat inspectorat de poliţie. Ministerul precizează că nu va oferi presei nici un fel de informaţii suplimentare pentru că acestea ar putea fi dăunătoare pentru anchetă.

Citeşte şi ATENTAT BURGAS. La un an de la atac, autorul a rămas necunoscut

Cele mai citite

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

Captură de peste 4 milioane euro în portul Constanța. Poliţiştii de frontieră au descoperit 18.000 de parfumuri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, colaborând cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa, au descoperit un transport impresionant de...
Ultima oră
Pe aceeași temă