13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialDouă microbuze cu elevi, blocate în câmp din cauza zăpezii

Două microbuze cu elevi, blocate în câmp din cauza zăpezii

Update: Cele două autovehicule au fost deszăpezite în jurul orei 9.10, la o oră după ce au rămas blocate, potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, colonel Dănuţ Nicolae.

Un autocar şi un microbuz cu elevi au rămas blocate azi din cauza zăpezii şi a viscolului puternic, pe un drum judeţean din Buzău, între localităţile Caragele şi Luciu, potrivit Mediafax.

Cele două maşini sunt blocate pe Drumul Judeţean 214 A, la aproximativ două sute de metri distanţă una de cealaltă, potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău.

Primele informaţii arată că în microbuzul blocat în câmp sunt şapte elevi care se îndreptau spre şcoala din Pogoanele, în timp ce în autocar se află 15 persoane.

Autorităţile din comuna Luciu se află în zonă, la fel şi utilajele societăţii care trebuie să intervină pentru deszăpezirea drumului.

Probleme din cauza zăpezii sunt şi pe restul drumurilor din judeţul Buzău, intervenţia drumarilor fiind îngreunată de viscol.

Pe DN 2 (E 85) între Limpeziş şi limita cu Urziceni s-a format un strat de gheaţă, iar viscolul îi împiedică pe drumari să intervină, o situaţie similară fiind şi în zona de câmpie a judeţului.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă