34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialDin 15 septembrie H&M deschide magazine în Cluj şi Timişoara

Din 15 septembrie H&M deschide magazine în Cluj şi Timişoara

Începutul toamnei marchează deschiderea a două noi magazine H&M în ţară. Din 15 septembrie, fanii H&M din Cluj si Timişoara se pot bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ.  Retailerul internaţional de modă îşi face intrarea pe piaţa din vestul României prin cele două magazine H&M deschise în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective, potrivit unui comunicat de presa.

 Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Situate în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din oraşele respective, cele 2 magazine H&M vor include articole de zi cu zi cât şi piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbaţi, colecţii pentru copii şi adolescenţi dar şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

 O dată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Cluj şi Timişoara se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie toamnă. Pentru femei, aceasta înseamnă o privire înapoi în anii ’70: pantaloni largi, cămăşi cu cravată, pulovere pe gât, jachete, combinate cu denim de culoare închisă. Pentru bărbaţi, colecţia noului sezon oferă jachete scurte din lână, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume şi ghete masive.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 RON pentru puloverele pentru femei şi 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camaşile bărbăteşti şi 159 RON pentru jachete.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă