24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Poliţişti audiaţi după ce, de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu uniformele...

Constanţa: Poliţişti audiaţi după ce, de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu uniformele acestora

Doi poliţişti constănţeni au fost audiaţi, miercuri, de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, după ce, în noaptea de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu cămăşile de la uniformele acestora şi s-au pozat împreună cu alte două prietene, iar fotografia a apărut pe internet.

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cei doi poliţişti, unul de la Postul din comuna 23 August, iar cel de-al doilea din comuna Negru Vodă, au petrecut Revelionul împreună, la locuinţa din Mangalia a agentului din 23 August, informează Mediafax.

“Acolo, pentru a se distra, soţiile celor doi poliţişti s-au îmbrăcat cu două cămăşi de la uniformă, peste ţinuta pe care o aveau pentru petrecere, iar alte două amice au luat şi ele cămăşi albastre, simple, pentru a se asorta cu prietenele lor. De asemenea, ele au mai luat două caschete precum şi un pistol- brichetă şi au intrat în camera în care se aflau bărbaţii, somându-i în joacă să se predea”, a precizat sursa citată.

Ulterior, fetele s-au fotografiat pe o canapea, iar câteva zile mai târziu una dintre ele a pus poza pe o reţea de socializare de pe internet, iar cazul s-a aflat în presă.

Cei doi poliţiştii constănţeni ale căror soţii s-au îmbrăcat cu cămăşile de la uniformele lor au fost audiaţi, miercuri, de conducerea IPJ Constanţa.

“Se va face o analiză a comportamentului celor doi şi în funcţie de fapte se va lua o decizie, dacă trebuie sau nu să fie sancţionaţi”, a precizat şeful IPJ Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu va asista la meciul România – Ucraina, la München

Premierul României, Marcel Ciolacu, va asista la meciul de fotbal România - Ucraina, din cadrul Campionatului European, care se desfășoară în Germania. Meciul România -...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă