13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCe spune Oana Mizil despre Marian Vanghelie : Suntem doi oameni care...

Ce spune Oana Mizil despre Marian Vanghelie : Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să recunoaştem

Ultima « bombă » mondenă în viaţa politică este relaţia dintre Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil. Primarul sectorul 5 a recunoscut această relaţie şi că se gândeşte la “lucruri serioase”.

La randul său, Oana Mizil a recunoscut relaţia într-o postare pe blogul personal.

« Da, este adevarat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. Dupa cum se stie, el a facut public faptul ca suntem impreuna, iar eu il sustin, chiar daca am negat la un moment dat. Asa mi s-a parut firesc, in acel moment, sa il las primul pe el sa isi asume aceasta relatie, barbateste, iar acesta este unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la el. Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere .
Avem o relatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine. Traim o “intamplare” umana speciala, dar atat de obisnuita, care ne face fericiti si care nu supara pe ceilalti, atat timp cat amandoi suntem niste oameni liberi. Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei.
Eu si Jimmy suntem separati de la sfarsit anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, caruia ii datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc in sufletul meu.
Ne-ar bucura pe mine si Marian, in egala masura, ca presa sa se ocupe mai putin de relatia noastra, mai ales in contextul actual. Asadar, ii rog pe jurnalisti, pe aceasta cale, sa ne respecte intimitatea, noua si celor apropiati noua», a scris deputata PSD pe blogul personal.

 

Citeste si Marian Vanghelie a RECUNOSCUT că are o relaţie cu Oana Mizil

 

Cele mai citite

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

Primar PSD din Gorj, cercetat după ce a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, membru al PSD, este cercetat de poliţişti după ce, duminică, a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o...
Ultima oră
Pe aceeași temă