12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCadavrul unui bărbat, găsit în stufărişul unei bălţi din Teleorman

Cadavrul unui bărbat, găsit în stufărişul unei bălţi din Teleorman

Un bărbat suspectat că a înjunghiat un cunoscut şi i-a ascuns cadavrul într-un stufăriş din zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde a fost găsit după şapte săptămâni de la data comiterii crimei, a fost reţinut, informează Mediafax.

Procurorii criminaliști de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au dispus, sâmbătă, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui Radu Bogdan Stan, pentru infracţiunea de omor.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 20 spre 21 iulie, în jurul orei 23.30, pe fondul unui conflict legat de plata unei datorii mai vechi, Radu Bogdan Stan a înjunghiat un bărbat cu un cuţit, "aplicându-i mai multe lovituri cu o intensitate deosebită în zona abdomenului, în urma cărora victima a decedat".

Ulterior, Stan a transportat cadavrul bărbatului în portbagajul unui autoturism, până în zona unei bălţi din județul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş, corpul victimei fiind descoperit în 5 septembrie, de către organele de urmărire penală, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Radu Bogdan Stan a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că Radu Bogdan Stan şi-a recunoscut fapta şi a avut în faţa anchetatorilor o atitudine cooperantă.

Anchetatorii vor face, sâmbătă, reconstituirea la locul comiterii omorului, iar la finalul acesteia, Radu Bogdan Stan va fi dus în faţa instanţei, pentru emiterea mandatului de arestare preventivă, au precizat sursele citate.

Cercetările au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliţiei Capitaler – Serviciul Omoruri.

Cele mai citite

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...
Ultima oră
Pe aceeași temă