17.8 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialAngajatul surprins de un medic în timp ce transporta un brad cu...

Angajatul surprins de un medic în timp ce transporta un brad cu Ambulanța a fost sancționat

Angajatul de la Serviciul de Ambulanță Satu Mare, care a fost surprins în timp ce transporta un brad cu ambulanța, a fost sancționat, ca urmare a a unei anchete administrative administrative. Astfel, salariul său va fi redus cu 15%, timp de trei luni, informează News.ro.

Un medic din Satu Mare a surprins, marți dimineață, în trafic, o ambulanță care transporta un brad de Crăciun. Ca urmare a înregistrării video care a fost publicată pe internet, conducerea instituției a demarat o anchetă internă.

„O alta dovadă de românism! Ambulanța transportă brazi! Îmi aduc aminte un brancardier care a folosit expresia: <<de aia nu avem ambulanțe pentru cazuri grave, că suntem nevoiți să cărăm tot feluri de nimicuri!>>. Oare la aceste nimicuri s-a referit? Rușine!”, a medicul Călin Culcean,  care a filmat în trafic o ambulanţă care căra un brad de Crăciun.

Ulterior, medicul a declarat pentru News.ro că a filmat scena pe strada Marsilia, marţi la ora 10.40. Contactată de jurnaliști, directoarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Gabriela Opriş, a declarat că s-a început deja o anchetă internă.

„Acum se derulează ancheta internă. Din primele cercetări vă pot spune că şeful de garaj şi-a asumat această greşeală. El a folosit o ambulanţă pentru a transporta un brad care a fost primit de instituţia noastră prin donaţie şi care va fi împodobit pentru un spectacol care va avea loc duminică pentru copiii angajaţilor noştri. Eu nu ştiam că va folosi o ambulanţă la acest transport”, a spus Opriş.

Conform sursei citate, vehiculul este o ambulanţă de tip A pentru transport pacienţi, nu una de intervenţii la urgenţe. „Această maşină este folosită de trei ori pe săptămână pentru transportul bolnavilor la dializă la Cluj, respectiv luni, miercuri şi vineri, astfel că astăzi (marţi – n.r.) nu era programată pentru cursă”, a spus directoarea.

Cele mai citite

AFM a aprobat finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul ”Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoane fizice

Cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei au fost depuse de persoanele fizice în cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaice", în timp ce...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Ciolacu și Ciucă vizitează împreună Salonul de armament BSDA de la Băneasa. Premierul susține că a repornit industria de apărare

Premierul Marcel Ciolacu susține că, sub mandatul actualului guvern, pe care îl conduce, industria românească de apărare și-a repornit activitatea. Majoritatea fabricilor din acest...
Ultima oră
Pe aceeași temă