31 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăMediuAFM a aprobat finanţări de aproape 97 de milioane de lei în...

AFM a aprobat finanţări de aproape 97 de milioane de lei în Programul ”Casa Verde Fotovoltaice” pentru persoane fizice

Cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei au fost depuse de persoanele fizice în cadrul programului “Casa Verde Fotovoltaice”, în timp ce unităţile de cult au transmis solicitări în cuantum de 13,94 milioane de lei, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă.

În cazul persoanelor fizice este vorba despre 4.784 de cereri eligibile transmise AFM, iar în ceea ce priveşte unităţile de cult, numărul cererilor este de 697.

Pe de altă parte, pentru Programul “Rabla Clasic” au fost publicate noi liste care conţin 588 de dosare aprobate pentru 1.313 autovehicule şi 325 motociclete, în valoare de 22,987 milioane de lei. De asemenea, au fost admise patru contestaţii pentru 16 autovehicule şi o motocicletă, în valoare totală de 243.000 de lei.

Potrivit surse citate, în cadrul programului “Rabla Plus” au fost aprobate alte 332 de dosare pentru 1.129 de ecotichete, în sumă de 28,24 milioane lei, precum şi şase contestaţii pentru 13 ecotichete, în cuantum de 1,44 milioane de lei.

Totodată, în Programul “Microbuze pentru elevi” a fost publicată o nouă listă ce conţine două contestaţii admise în valoare de 39,99 milioane de lei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Președintele Italiei, primit de Iohannis. FOTO

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, și-a început vizita oficială în România, fiind primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În 2024, România și Italia aniversează 145...

Alegerile anticipate din Franța i-au oferit Londrei titlul de cea mai mare piață de capital, după valoare

Scena politică din Franța, unde vor avea loc alegeri anticipate la finalul lunii iunie, a ajutat Bursa de Valori din Londra să detroneze Parisul...

Minunatul David Popovici! Înotătorul român obține medalia de aur la Europene în proba de 100 metri liber

Înotătorul român David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă