26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăEconomieEconomie internăCiolacu și Ciucă vizitează împreună Salonul de armament BSDA de la Băneasa....

Ciolacu și Ciucă vizitează împreună Salonul de armament BSDA de la Băneasa. Premierul susține că a repornit industria de apărare

Premierul Marcel Ciolacu susține că, sub mandatul actualului guvern, pe care îl conduce, industria românească de apărare și-a repornit activitatea.

Majoritatea fabricilor din acest sector lucrează acum în trei schimburi, a susținut premierul Ciolacu. Pentru aceste realizări, au merite mai ales ministrul Economiei, Radu Oprea, și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a susținut premierul.

Marcel Ciolacu a transmis acest mesaj la deschiderea expoziției BSDA de la București. Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, participă la deschiderea oficială a Salonului de armament BSDA 2024, care este organizat pe platforma ROMAERO de la Băneasa.

Deschiderea oficială a expoziției are loc în ziua de 22 mai 2024 la ora 10. Publicul poate vizita expoziția începând cu ora 12.

Ediția actuală a evenimentului BSDA (Black Sea Defense, Aerospace and Security International Exhibition) se desfășoară în perioada 22 – 24 mai 2024.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă