24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial„A fost o seară specială“

„A fost o seară specială“

Steaua a câştigat în ultima etapă, 4-0 cu FC Braşov, meciul disputat pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de fani. La finalul partidei, jucătorii au declanşat petrecerea chiar pe gazon şi au continuat-o alături de suporteri în Piaţa Constituţiei.

La decernarea medaliilor de campion, pe scenă, alături de jucători, a fost invitat şi eroul din 1986 de la Sevilla, Helmuth Dukadam. Preşedintele de imagine al Stelei a fost extrem de surprins de gestul echipei.

„Este al treilea titlu pentru mine cu Steaua. M-am simţit excelent, a fost o adevărată surpriză pentru mine să primesc medalie şi tricou de campion. A fost o seară specială pentru mine. ­M-am simţit extraordinar când am fost pe podium şi când spectatorii mi-au strigat numele“, a declarat fostul portar din Ghencea la Sport Total FM.

Acesta speră ca Steaua să nu se oprească aici şi să continue să cucerească trofee, deşi este ­sigur că adversarele se vor întări în sezonul următor şi vor pune probleme mai mari ca în acest sezon.

„Steaua sper să nu se oprească niciodată, pentru că este cel mai important brand din fotbalul românesc. Cu ce jucători vor veni în vară, sper să fim şi mai buni. Cu siguranţă va fi mai greu anul viitor, pentru că adversarii se vor întări. Dar nici noi nu o să stăm. Ne întărim şi noi lotul, pentru că vrem să ne calificăm in grupele Ligii Campionilor şi poate chiar să ieşim de acolo”. Dukadam a avut şi un regret, acela că patronul echipei, Gigi Becali, nu a putut fi prezent la sărbătoarea pe care o aştepta de şapte ani.

„Am şi un regret că patronul nu a fost lângă noi. Toate tricourile de campion le merită cu prisosinţă domnul Becali, care a făcut această echipă”, a adăugat oficialul stelist.

Neagă orice aranjament la meciul cu Viitorul

Dukadam i-a asigurat, pe toţi cei care se îndoiau de corectitudinea meciului cu Viitorul că nu s-a întâmplat nimic necurat, rezultatul fiind decis de forma mai slabă a jucătorilor care au intrat în teren.

„Eu ştiu că meciul cu Viitorul nu a fost aranjat. Am jucat cu jucătorii care au fost folosiţi mai puţin, dar pot să garantez că nu a fost nimic necurat”, a mai spus preşedintele de imagine al Stelei, la Sport Total FM.

Cele mai citite

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...
Ultima oră
Pe aceeași temă