15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăGDPRUn nou spital privat în Capitală, din toamnă

Un nou spital privat în Capitală, din toamnă

Grupul suedez Medicover va deschide în toamnă un spital de 20 milioane euro în Bucureşti, a anunţat compania, potrivit Mediafax.

“Medicover are în construcţie un spital privat amplasat în zona de nord a Capitalei, care va reuni cele mai solicitate specialităţi medicale şi chirurgicale. De asemenea, spitalul va beneficia de maternitate şi secţie de pediatrie. Investiţia pentru unitatea medicală se ridică la 20 de milioane de euro”, potrivit oficialilor companiei.

Grupul Medicover, care include lanţul de centre medicale şi laboratoarele Synevo, estimează că va avea în acest an o cifră de afaceri de 30-35 de milioane de euro, în creştere cu 22% faţă de anul 2010.

În plus, în urma investiţiilor derulate în perioada următoare, compania şi-ar putea dubla cifra de afaceri din România, estimează oficialii companiei.

Medicover România face parte din grupul suedez cu acelaşi nume, prezent în şase state din Europa Centrală şi de Est. În România, Medicover are peste 70.000 de abonaţi din 1.500 de companii. Centrele Medicover sunt localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Iaşi, Ploieşti, Timişoara şi Braşov.

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă