Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Sorin Chiriţă: Prețul gigacaloriei nu va crește în București în această iarnă

Preţul gigacaloriei nu va creşte în această iarnă, a declarat, miercuri, Sorin Chiriţă, administrator public al Capitalei, citat de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2018 - 18:14

Sorin Chiriţă, administratorul public al Capitalei, a precizat că, deşi tariful a fost majorat anul trecut, preţul final al căldurii pentru populaţie a rămas acelaşi.

"Ultima ştire a fost că subvenţia nu mai poate fi plătită. Nu este adevărat. Pentru că legea care ar fi creat oarecare confuzie este legea 196/20016, avea termen de intrare în vigoare în februarie 2018, dar a fost amânată pentru 1 februarie 2019. Mai mult decât atât, ca urmare a solicitării primarului general către Ministerul Muncii, acesta a luat în considerare modificarea textului de aşa natură ca subvenţia să poată fi plătită în continuare. Deşi a fost majorat tariful anul trecut, preţul final pentru populaţie a rămas acelaşi", a explicat Chiriţă la comandamentul privind măsuri de fluidizare a circulaţiei.

Un proiect care vizează majorarea cu peste 30% a tarifelor de transport şi distribuţie a energiei termice practicate de RADET Bucureşti fusese aprobat de Consiliul General la data de 30 august 2017.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat însă asigurări că această hotărâre nu vizează consumatorii casnici.

Comentarii

loading...