15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialDoi bărbaţi care au protestat în faţa sediului PSD au fost ridicaţi...

Doi bărbaţi care au protestat în faţa sediului PSD au fost ridicaţi de Poliţie

Potrivit unor surse oficiale, un bărbat care a rupt steagul României a fost imobilizat şi dus la o secţie de poliţie pentru a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul, relatează Agerpres.

Un alt bărbat a fost ridicat de Jandarmerie, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice, după ce anterior acesta a fost dus la o dubă a Jandarmeriei, a fost legitimat şi i s-a comunicat că va primi o amendă, au mai arătat aceleaşi surse.

Mai multe persoane s-au strâns, joi, în faţa sediului PSD de pe şos. Kiseleff, având diferite nemulţumiri.

Unul dintre protestatari, Ion Ene, a spus că a venit pentru a-i solicita preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să semneze petiţia “Fără penali în funcţii publice”.

Vasile Pestreanu, preşedintele Asociaţiei Victoria Revoluţiei din Decembrie 89 Bucureşti, a afirmat că doreşte să se acorde indemnizaţiile de revoluţionar a căror plată a fost suspendată din 2012.

Printre protestatarii aflaţi în faţa sediului PSD s-a numărat şi jurnalistul Mălin Bot care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Alţi protestatari au avut pancarte cu mesaje printre care s-au numărat următoarele: “Carnea este crimă”, “Eliminaţi din grădiniţe produsele cancerigene (carne roşie, crenvurşti, etc)”, “De ce iubim câinele, dar mâncăm porcul? Toate animalele simt durere, plăcere, frică şi bucurie”.

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă