Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La Otopeni va fi instalat un spital militar de război

În curtea Institutului de Geriatrie "Ana Aslan" de la Otopeni (județul Ilfov) va fi instalat și pus în funcțiune un spital de campanie al Armatei Române.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.03.2020 - 20:51

Ministerul Apărării Naţionale al României va instala şi operaţionaliza un spital militar de tip ROL 2, în curtea Spitalului "Ana Aslan" din orașul Otopeni (Ilfov).

Această decizie a fost anunțată de Grupul de Comunicare Strategică, constituit în subordinea Guvernului României în contextul epidemiei de coronavirus.

În incinta spitalului de campanie vor lucra peste 80 de medici şi personal sanitar mediu şi auxiliar, aceștia putând trata până la 100 de pacienţi.

Comentarii