25.9 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăȘtirile zilei„Podul Prieteniei” are probleme. Când se vor executa lucrări de reparații

„Podul Prieteniei” are probleme. Când se vor executa lucrări de reparații

„În perioada 26 – 29 aprilie 2021, în intervalul orar 20.00-24.00, traficul pe <Podul Prieteniei> Giurgiu-Ruse va fi oprit în vederea realizării unor lucrări de reparații ale carosabilului”, a transmis luni Primăria Giurgiu.

În perioada menționată, în afara intervalului orar anunțat, circulația nu va fi oprită în zona unde sunt desfășurate lucrările, dar traficul se va realiza pe un singur sens.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă șoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerației.

Totodată, participanților la trafic le este recomnadată utilizarea aplicației Trafic on-line, care prezintă durata medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Melanjul Mélenchon pentru salvarea lui Macron

Premierul britanic Rishi Sunak a convocat alegerile parlamentare anticipate și a plecat acasă. Emmanuel Macron, președintele Franței, a făcut același lucru, dar azi îmbracă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă