26.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO&VIDEO. Kate Middleton, prezentă la parada Trooping the Colour, în prima apariție...

FOTO&VIDEO. Kate Middleton, prezentă la parada Trooping the Colour, în prima apariție publică după diagnosticul de cancer

Kate Middleton are prima apariție publică de la diagnosticul de cancer.

Regele Charles al III-lea și nora sa, Kate Middleton, Prințesa de Wales, au făcut o apariție impresionantă în ciuda luptei lor cu problemele de sănătate, scrie Fox News.

Festivitățile de sâmbătă marchează prima apariție publică a lui Kate de la anunțul diagnosticului său de cancer din martie. Este, de asemenea, prima sa ieșire oficială de la Crăciun încoace.

În ciuda faptului că urmează un tratament de chimioterapie pentru o formă de cancer care nu a fost dezvăluită, Kate a participat la evenimentul Trooping the Color, călătorind într-o trăsură alături de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în cadrul procesiunii tradiționale prin Londra.

Familia regală a fost văzută sosind la Palatul Buckingham în jurul orei 10 dimineața, într-o mașină, cu George stând între Kate și Prințul William, în timp ce Charlotte și Louis stăteau vizavi.

Ea putea fi observată prin geamul vehiculului, purtând o ținută albă cu margini negre, completată cu o pălărie, cu părul prins la spate. Rochia este realizată de unul dintre designerii preferați ai Prințesei de Wales, Jenny Packham, iar pălăria este creată de un alt favorit regal, Philip Treacy.

Prezența lui Kate la Trooping the Colour 2024 a fost confirmată abia vineri după-amiază, cu mai puțin de 24 de ore înainte ca parada tradițională în onoarea aniversării monarhului—unul dintre momentele de vârf ale calendarului regal anual—să înceapă. În descrierea unei postări pe Instagram de pe contul oficial pe care îl împarte cu Prințul William, Kate a împărtășit un mesaj de mulțumire și speranță, împreună cu noutățile privind programul ei.

Surse au declarat recent pentru Vanity Fair că prințesa a făcut „progrese semnificative” în tratamentul său pentru cancer în ultima perioadă.

Acest an a fost unul neobișnuit pentru familia regală, în special pentru Kate. În ianuarie, Kensington Palace a anunțat că prințesa a suferit o „operație abdominală planificată” cu o perioadă lungă de recuperare și o revenire tentative la îndatoririle regale după Paște.

Inițial, sursele au subliniat că procedura nespecificată era de natură „necanceroasă”, dar testele de după operație au relevat contrariul. Locul unde se afla Prințesa de Wales a fost subiectul unor speculații intense până la anunțul public al diagnosticului său, moment în care a cerut „timp, spațiu și intimitate” pentru ea și familia sa în timpul tratamentului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă