22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăInternaționalThe Rolling Stones va sărbători 50 de ani de activitate, pe scenă

The Rolling Stones va sărbători 50 de ani de activitate, pe scenă

Spre “satisfacţia” fanilor, legendara formaţie britanică The Rolling Stones a pus capăt luni numeroaselor speculaţii, anunţând că va sărbători 50 de ani de activitate, pe scenă, prin patru concerte eveniment, la Londra şi în SUA, transmite AFP, informează Agerpres.

Acest anunţ a fost făcut de membrii formaţiei, Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood şi Charlie Watts, într-un mesaj video postat pe pagina lor de Facebook.

“Au existat numeroase zvonuri, aşa că iată-ne aici, la Paris, pentru a vă oferi informaţiile corecte: vom reveni pe scenă în două oraşe care ştiu să fie rock”, susţin membrii formaţiei.

Primele două concerte vor fi susţinute la 25 şi 29 noiembrie, la O2 Arena din Londra, oraşul în care s-a format celebra trupă şi a susţinut primul concert la 12 iulie 1962, într-un micuţ club în prezent dispărut, “Marquee”.

Biletele pentru cele două concerte, ce se vor desfăşura sub titulatura “50 and counting” (50 de ani şi continuăm), vor fi scoase la vânzare la preţuri între 106 şi 406 de lire sterline.

Alte două concerte sunt programate la Prudential Center din Newark, New Jersey, la 13 şi 15 decembrie.

Trupa The Rolling Stones nu a mai urcat pe scenă din 2007, de la sfârşitul turneului de promovare a ultimului lor album, “A bigger bang” (2005).

Cele mai citite

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...

VIDEO. Denis Alibec, gata pentru România – Ucraina: “Nu cred că ne este teamă de cineva”

Încă puțin până când România va juca primul meci la EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu va întâlni Ucraina, luni, de la ora 16:00. Cu...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă