23.7 C
București
duminică, 7 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuShakira a confirmat că este din nou însărcinată

Shakira a confirmat că este din nou însărcinată

Cântăreaţa columbiană Shakira a confirmat faptul că este din nou însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viaţă.

Artista sud-americană a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan, informează people.com.

"Adevărul este că da, sunt însărcinată", a declarat Shakira pentru această publicaţie, care îi consacră coperta numărului din lunaseptembrie, ce va fi disponibil pe piaţă începând de luni.

Joi, Shakira a confirmat din nou această informaţie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook.

"Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine", a declarat cântăreaţa columbiană.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a confirmat astfel zvonurile despre sarcina ei care au apărut în presa internaţională după show-ul pe care l-a susţinut în cadrul ceremoniei de închidere a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, în luna iulie.

Shakira şi Gerard Pique, care joacă pentru echipa FC Barcelona, în vârstă de 27 de ani, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, ce a avut loc în Africa de Sud.

Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

Cele mai citite

Scandal la Saga: Hardwell și-a anulat show-ul și acuză organizatorii că nu a fost plătit

DJ-ul Hardwell nu a mai apucat să-și prezinte setul la Festivalul SAGA. S-a plâns publicului că echipamentul nu funcționează și i-a acuzat pe organizatori...

Minoritățile sexuale, vinovate de fertilitatea scăzută. Declarația controversată a unui demnitar european

Martina Šimkovičová, ministrul slovac al Culturii, a afirmat într-un interviu că minoritatea LGBTQ+ este responsabilă pentru scăderea ratei fertilității din Europa. Aceste declarații au...

Ce spune Ciolacu despre OUG privind testarea șoferilor. „Nu e o catastrofă că rămâi două zile fără permis”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că sprijină ordonanța care prevede că șoferii ce refuză testarea de către polițiști își vor pierde permisul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă