24 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSocialScandal la Saga: Hardwell și-a anulat show-ul și acuză organizatorii că nu...

Scandal la Saga: Hardwell și-a anulat show-ul și acuză organizatorii că nu a fost plătit

DJ-ul Hardwell nu a mai apucat să-și prezinte setul la Festivalul SAGA. S-a plâns publicului că echipamentul nu funcționează și i-a acuzat pe organizatori că nici măcar nu a fost plătit.

Prima zi de SAGA a fost marcată de multe momente frumoase pentru iubitorii de muzică, dar și de o controversă. DJ-ul olandez Hardwell și-a anulat show-ul din cauza unor probleme tehnice și i-a acuzat pe organizatorii festivalului că nu l-au plătit.

„Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de rahat nu mi-a dat niciun rahat de ban pentru a fi aici în această seară dar tot sunt aici, iar echipamentul lor e de rahat. Nu funcționează nimic.

Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez, este imposibil pentru mine să fac asta”, le-a spus Hardwell fanilor care abia așteptau să-i vadă spectacolul.

Răspunsul organizatorilor SAGA a venit la scurt timp:

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți.

Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată.

Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București.

Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine.

SAGA”

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Juan Bauza va deveni coleg cu Andrei Burcă

FCU Craiova a retrogradat la finalul stagiunii trecute în eșalonul secund al fotbalului românesc. Echipa din Bănie a încheiat play-out-ul SuperLigii României pe locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă